irvinx
Studio Q. Vadix
Irving Vorster ontwerpt couture en prêt-à-porter voor vrouwen die houden van unieke en tijdloze kleding, vervaardigd uit natuurlijke en luxueuze stoffen. Typisch Irvinx zijn asymmetrische vormen en een ritmisch, grafisch lijnenspel, 'edgy' maar met oog voor vrouwelijke elegantie.
marc mo
Marck Mo Vanity Bags
De Modeontwerpers Edwin Marck & Moon Geerlings presenteren MARCK&MO vanity bags (since 1992).
Dé couture in lederwaren & “made in Holland”. Clutches, back slings, totes & attachés. Vakmanschap & maatwerk met uitsluitend hoogwaardige materialen en accessoires.
chris meijers collectie
Chris Meijers collectie
In mijn werk combineer ik twee voorliefdes die mijn ouders me hebben meegegeven. Mijn moeder inspireerde me om mooie dingen te creëren van stof. Ik ben zogezegd opgegroeid naast de naaimachine. Mijn vader heeft me respect voor de natuur bijgebracht. Zorg voor natuur en milieu staat centraal in mijn werk en leefwijze
Atelier 12hoven
Atelier 12 Hoven
Atelier 12hoven heeft in de wereld van de sieraden een heel eigen signatuur: namelijk de ‘handtekening’ van Mirjam Twaalfhoven. Deze handtekening zou je kunnen omschrijven als een uitgesproken sierlijke stijl, met een opvallend ‘organisch’ karakter. Het Atelier maakt naast het vrije edelsmeedwerk ook werk in opdracht. Met name trouwringen hebben onze volle aandacht.
studio bolder
Studio Bolder
Als basis voor haar ontwerpen gebruikt Gregorie kwalitatief goede al bestaande kledingstukken die zij met behulp van haar vakmanschap en gevoel voor stijl een modieus tweede leven geeft. Ieder stuk uniek, absolute upcycling! Een verantwoord en duurzaam concept, passend in deze tijd
tanya tassen
Tanya tassen
Onder haar label Tanya ontwerpt en maakt Tanya Zeeman luxe en exclusieve leren tassen. Tassen van Tanya zijn eigenwijs en eigentijds. Ze worden met passie en precisie gemaakt, zijn Nederlands Ontwerp en zijn er om eindeloos draagplezier van te hebben. Naast de Tanya collectie is er de mogelijkheid om een tas naar uw eigen wensen te laten maken. Maatwerk!
ewp
EWP - East West Packaging, Duiven
East West Packaging is een professionele productie-, import en groothandelsorganisatie op het gebied van verpakkingen gespecialiseerd in draagtassen, doosverpakkingen en specials. De oprichters van East West Packaging hebben, ieder op zijn eigen gebied, ruime ervaring, al meer dan 10 jaar, met de internationale handel in verpakkingsproducten
Sauna Velp
Sauna & Beauty Velp
Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis en bestaat al sinds 1972. Na de grote verbouwing in 2000 is er veel veranderd, met name de nieuwe beauty afdeling en de enorme uitbreiding van de sauna faciliteiten. Er zijn verschillende sauna’s, zowel binnen als buiten, als ook een zwembad en een groot dakterras, waar het ’s zomers heerlijk vertoeven is. De sauna beschikt over bijna alle denkbare saunafaciliteiten op saunagebied.